Under helgerna har vi av ekonomiska skäl valt att värma upp anläggningen så lite som möjligt. Det är inget nytt, men denna säsong tog vi ett steg till eftersom ingen personal funnits på plats sedan den 22:a december. När det var plusgrader ute så stängde Mats av värmen helt i växthus, packhall och övriga utrymmen – det blev kallt och inte särskilt gästvänligt alls. Som tur är så är datorerna flyttbara och lätta att ta med upp till vårt hus för att hålla undan några “måsten”.

Men idag är det varmt och skönt på kontoret, uppvärmningen har börjat för i morgon kommer Oskar tillbaka till jobbet efter sin studieresa till Kalifornien tillsammans med Exceptionell råvara. Med på den veckolånga resan var fler sörmlänningar såsom Erika från Onsberga, Ebba från Öja gård och Rocco Gustafsson som troligen höll i kameran. Att fyra av 20 personer kommer från vårt Matkluster är riktigt bra representation och vi är så glada över att Oskar också fick följa med på resan. Nu väntar vi på att få höra mer om vad de gjorde, såg och inspirerades av. Faktum är att vi räknar kallt med att han har flera nya idéer.
   
Det knepiga blir att hinna med alla nya projekt som det brukar bli av idéerna och Mats och jag har ju redan flera på gång,

Nytt för i år är att vi kör Avsmakningsmenyer vid tre tillfällen under vinter och vår. Vid Alla hjärtans dag, Långfredagen och lördagskvällen vid Morsdag.

Redan nu kan du boka ditt bord och det kan vara smart att boka i tid för platserna är begränsade och det kommer att bli SÅ bra. Vi har också planerat in Korv- och brödrundan den 11:e mars och Ciderfestivalen den 1.a juli så du ser att vi är på hugget. Efter det här långa julledigheten är största problemet att välja.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *