Lunch på Hornudden – 12 km norr om Strängnäs

Välkommen till vår ekologiska trädgård med restaurang. Du hittar oss mitt i Mälaren vid vår egen vik

Vi serverar mat på “vårt vis” vilket innebär färgglatt, fräscht och härligt hälsosamt -“nutritious and delicious”. Kännetecknen är smakrikt och lagatmed omtanke om vår miljö och om kommande generationer. En stor del av det som hamnar på tallriken är “härodlat”, dvs att vi skördat det i vår ekologiska  odling. Det vi inte odlat själva köper vi in från våra ekolokala eller “vilda” kollegor. Fisken som vi serverar kommer i första hand från Sörmland (Mälaren & Hjälmaren) men även från Västerbotten (Malgomajsjön).

Årets lunchserveringar är slut och vi ser fram emot 2024

Vi startar upp med att servera lunch den 27:e januari och den 24:e februari. Under påsk har restaurangen öppet på långfredagen och på påskdagen. Om du redan nu vill säkra ditt bord rekommenderar vi att du mailar boka@hornudden.net Menyer lägger vi ut i början av 2024.

PRISER:
Två rätters meny 390 kr (barn 4-6 år 100 kr och 7-12 150 kr)
Tre rätters meny 480 kr (barn 4-6 år 100 kr och 7-12 200 kr)

Dryckespaket till tvårätters:
Utan alkohol: 80 kr
Med alkohol: 195 kr
Barn: 50 kr

Dryckespaket till trerätters
Utan alkohol: 120 kr
Med alkohol: 295 kr
Barn: 75 kr

Välkommen att höra av dig på mail till boka@hornudden.net när du har frågor.

Du kan boka restaurangen på Hornudden för egen fest!

Välkommen att boka restaurangen på Hornudden  för fest, konferens, dop, minnesstund och andra evenemang under hela året.

Du kan även boka catering från oss?

Vi fixar gärna din catering. Vilket upplägg passare er bäst? Buffé, lunch, trerätters, smörgås eller kanske catering där ni kan välja om ni vill ha oss till hjälp eller bara komma och hämta maten på Hornudden.

Vi hjälper dig med tips kring hur vi skapar en trygg och omtänksam tillställning oavsett om ni vill vara i våra lokaler, utomhus eller vill att vi kör ut maten hem till dig. Maila boka@hornudden.net för frågor och planering.

Kontakta oss
Boka gärna konferens med en av Mälardalens bästa utsikter! Eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar.
E-post: boka@hornudden.net