Kanske är er bröllopsdag en av de viktigaste dagarna i livet och vid planeringen av ert bröllop är det en hel del val som ska göras och vi hoppas så klart att ni väljer att fira hos oss! Några bitar som vi på Hornudden bryr oss extra mycket om är måltiden och miljön. Mat som vi tillsammans med er som brudpar planerar och vår unika miljön vid Mälarens strand med den blommande trädgården som inramning.

Vi planerar tillsammans

Med fokus på lokalt och ekologiskt och med omtanke om att era gäster ska må bra sätter vi hop menyn och tar hänsyn till eventuell specialkost – för det har vi stor erfarenhet av och är riktigt bra på.

Era önskningar och idéer tillsammans med vår kunskap och erfarenhet skapar för utsättningar för att det blir ett bröllopsarrangemang som passar er. 

Stor eller liten fest

Här finns möjlighet att fira med det lilla sällskapet genom att boka ett växthus eller ett bord för att äta middag tillsammans men också att boka hela anläggningen för den stora festen med fler än hundra gäster – och allt däremellan. Vi har ett stort tält som vi sätter upp för att vädersäkra när ni bjudit in många gäster och dessutom har vi en musikanläggning att använda när ni vill ha dans eller underhållning.

Lokal dryckesleverantör

Att starta festen med bubblande cider från vår favoritleverantör Pomologik är en kvalitetssäkrare för att sedan avnjuta den vällagade menyn på ekologiska råvaror. Om ni vill ha vigsel här på Hornudden så finns fler platser som passar och kan anpassas så att det blir bra för er och era gäster.

Vi har koll från frö till servering

Vi bakar och lagar allt här på Hornudden och mycket av råvarorna kommer från vår egen ekologiska odling såsom grönsaker, frukt och bär. En del annat köper vi in från våra ekologiska eller “vilda” kollegor och vissa råvaror kommer långt ifrån och är då ekologiskt producerade. För oss är produktionssättet och värdegrunden viktiga faktorer när vi väljer leverantörer. Det ligger på vårt ansvar att göra vad vi kan för att  även kommande generationer får ta del biologisk mångfald och leva i ett klimat där vi kan fortsätta att odla vår föda.

Bröllopscatering – Om ni vill ha festen på annan plats

Välj catering från oss när ni har en annan plats att fira på. Vi kommer gärna med maten och hjälper till med serveringen, uppställning och påfyllningen.