Catering i Strängnäs med leverans i Mälardalen

I vår restaurang lagar vi mat utifrån vad säsongerna erbjuder och vad vi har att skörda i vår ekologiska odling. Detsamma gäller när vi får cateringuppdrag - vi lagar och bakar allt själva så vi har stenkoll på vad allt innehåller och var det kommer ifrån. Kött köper vi in från lokala kollegor och fisken också till viss del men där kompletterar vi med röding från Vilhelmina i Västerbotten.

Vi erbjuder catering för alla varianter av fester, luncher, middagar och arrangemang i Strängnäs med omnejd. Du bestämmer om det ska vara fine dining, trerätters, lunch med kaffe och kaka, buffé eller varför inte en mix av olika. Du väljer om det är veganskt, vegetariskt eller blandkost (med kött och fisk) som gäller.

Vi serverar bara ekologiskt och vilt kött och fisken är alltid från Sverige - ofta från Sörmland.

När du planerar en större fest och beställer catering från oss är vi helst med och dukar upp om det är en buffé och om du vill ha tallriksservering är vi gärna på plats och lägger lägger tallrikarna samt stöttar serveringspersonalen. Har du inte serveringspersonal - kolla med oss för vi har ett finfint nätverk som vi kan kalla in när det behövs.

Vill du att vi tar med muurikkan och grillar grönsakerna, köttet eller fisken på plats - låt oss planera din fest tillsammans, vi har lösningar för det mesta. Vi har egna grönsaker från april till oktober och de vi inte odlar själva köper vi in från våra ekolokala kollegor som vi samarbetar med. Vi finns mitt i Mälaren (mellan Enköping och Strängnäs) och åtar oss cateringuppdrag i Strängnäs men också till grannkommunerna.

Vill du ha smörgåsar av olika slag till ett evenemang eller möte eller snittar till ett mingel - hör av dig med önskemål! Eller vill du fira din födelsedag som Gustav Vasa - med en Tynnelsötårta - hör av dig om du inte hinner eller vill baka den själv! Oskar har tränat under 2023 så han kan hantverket!

Säsongssanpassat och ekologiskt

Det är viktigt för oss att anpassa oss till det Årstiden (och i vissa fall vad frysen) ger. Råvarorna kommer från vår egen odling i kombination med produkter från våra kollegor i Mälardalen. Vi jobbar bara med ekologiska och vilda råvaror och vi prioriterar lokala producenter i Mälardalen.

Kontakta oss om du vill veta mer om vår catering

Hör av dig med önskningar, datum och antal så ger vi ett förslag.
Kontakta oss för mer information om utbud och priser.
E-post: boka@hornudden.net

Cateringbuffé i Strängnäs