Vi vill göra skillnad. Inspirera, påverka och ha kul. Även när vi lagar och serverar måltider. Det är inget nytt för så har vi tänkt och jobbat sedan vi byggde vår restaurang som ett komplement till vår ekologiska odling 2008. Under tretton år drev vi ett café som fick flera priser för vårt hållbarhetsfokus, men efter säsongen 2021 insåg vi att det inte var så hållbart alls oavsett ur vilken dimension vi betraktade det. Alltså tog vi beslut om att lägga ner caféet och sedan hösten 2021 har vi fokus på måltiden. Måltider där stor del av råvarorna kommer från vår egen ekologiska odling, men vi kompletterar med protein som är vilt eller ekologiskt.

I år erbjuder vi även Avsmakningsmenyer med samma tänk fast vi serverar fler smårätter under en längre stund. Faktum är att vi vill servera det som vi själva uppskattar mest när vi “går ut och äter” en kväll och det är att få sitta länge, äta sakta, uppleva många smaker och en varm och skön miljö.

Efter ett år med extra många smakupplevelser hos kollegor i Sverige och Kalifornien bl.a genom två olika projekt (Stolt Mat och Exceptionell råvara) har vi samlat på oss inspiration och idéer som vi nu vill “göra verkstad” av. Att utifrån vår odling och den plats vi finns på sätta ihop en meny som kompletteras med råvaror från våra kollegor i regionen är oerhört spännande och inspirerande. Hoppas att du vill vara med och tar vara på möjligheten att njuta av mat, miljö och service hos oss.

Första Avsmakningsmenyn serverar vi den 11:e februari, i anknytning och med koppling till Alla Hjärtans dag, det andra tillfället är på långfredagen den 7:e april och vårens sista tillfälle är lördagen den 27:e maj som är dagen innan morsdag.

Vi erbjuder dryckesmenyer med och utan alkohol, den med alkohol kostar 560 kr och utan alkohol kostar 285 kr men också en mixmeny där två drycker innehåller alkohol och övriga är alkoholfria till priset av 415 kr

Tid: kl. 18, kom gärna en stund före
Pris: 785 kr
Antal serveringar: ca 7 st

Du bokar ditt bord här

Varmt välkommen hälsar;
Oskar, Mats & Karin