Alltså … rubriken kan antyda att vi jobbar på redan från start på det nya året. Så är inte fallet för vi tar det rätt lugnt i mellandagarna trots att vi pratar om vad vi skulle kunna göra – men det blir inte så mycket gjort. Det är okej. Vi försöker låta bli att tänka på att det kommer att bli en hel del att ta i om en vecka, det får vara så för vi lever “här och nu” vilket innebär för oss att vi tar en dag i taget och vi kan ändra planerna snabbt.

Under jullovet vill vi vara med barn och barnbarn och än så länge vill barnbarnen vara med oss så vi passar på. De ifrågasätter och kommer med förslag på ett annat sätt än våra barn gjorde för 30 år sen. Att höra han som snart fyller åtta år ställa sin mor till svars och högljutt säga “Ge mig ett argument” har ju ett stort underhållningsvärde (om man inte är modern) samtidigt som han accepterar förklaringen och rättar sig därefter. Inte så att jag minns precis hur det var då (för 30 år sedan) men jag upplever det definitivt som utveckling.

Men det här vädret ställer till det. Ett gäng på fyra stycken som är mellan 7 och 11 år behöver “luftas” rejält, för att de inte ska springa runt i huset och för att de ska somna i rimlig tid, men hur lätt är det när regnet öser ner, isen är täckt med vatten och vi inte kan se att det kommer att ändras. Som tur är finns plats för pingisbord så den motionen får räcka en dag som idag.

Inför 2023 har vi en hel del på gång,

En del skrev jag om i förra inlägget men först ut är Vinterlunchen den 28:e januari där vi satt en “Karinmeny” och jag hoppas att du gillar samma som jag för då är det guldläge att boka ett bord.  Nästa tillfälle som ges att äta i vår restaurang är den 11:e februari kl. 18 då vi erbjuder vår första Avsmakningsmeny inför Alla hjärtans dag (den 14.e). Än så länge hittar du ingen info om Avsmakningsmenyn (sju rätter) här på hemsidan men det kommer. Priset är 785 kr och vi erbjuder flera dryckesmenyer – både med och utan alkohol och mest cider, förstås!

Redan nu ser vi fram emot Korv och Brödrundan i Sörmland den 11:e mars – hela dagen med start klockan 10. Du som varit med tidigare på rundor och festivaler vet redan att den är ett måste i mars och du som inte deltagit har chansen i år igen. Vår plan är att även i år ha kollegor som finns här och säljer korv bl.a.

Med nya tag … Vad innebär det på Hornudden 2023?

Ja, dels våra avsmakningsmenyer under februari, påsk och mors dag, men vi har även en hel del nytt som större fokus på bussresenärer på gång och att delta i fler evenemang. Några nya samarbeten, några nya idéer och dessutom  några gamla mål som ska uppnås. Vi tar sats och denna gång tänkte vi nå målen innan sommaren. Våra nya samarbeten kommer vi att berätta mer om när det närmar sig för allt är inte helt klart än.

Allt gott, ta hand om dig och ta vara på 2023!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *