Nu är det dags!
Våra sommartider börjar gälla från och med den 9.e juni och du ser dem här.
Som vanligt har vi stängt för besökare alla måndagar och tisdagar och lunchserveringen är mellan klockan 12 och 15.

Vi har flera projekt på gång, några stora och några små, som du kommer att se när du besöker oss. Den kalla våren har givetvis påverkat vår planering och nu försöker vi komma ut på åkern för att plantera ut och så det vi inte hunnit än. I kryddhuset byter vi ut tomatplantor mot melonplantor och hoppas på en större skörd än förra året (som var bättre än året innan). Vi har börjat skörda både tomater och gurka till lunchserveringen, men det dröjer innan du kan köpa den i gårdsbutiken – än så länge är det bara våra andelsmedlemmar som vi levererar till. I juli räknar vi med att skörden är så pass att vi kan sälja i gårdsbutiken. Däremot har vi finfina tomatplantor och örtkryddor i vår “utebutik” och denna vecka kör vi specialpriser på tomatplantorna.

Även i år gäller att vi håller avstånd, visar hänsyn och håller händerna rena. Vi har alla ett ansvar för att minska smittspridningen, även om fler och fler är vaccinerade.

Kom ihåg att du kan bada när du besöker oss och även hyra vår trampbåt eller kajaker. Vi kommer att öppna upp det “lilla caféet” vissa dagar och det hittar du inne i gårdsbutiken där du också hittar den helt nya boken “Mälaren runt” där du kan läsa om oss och flera av våra kollegor. Vi kör specialpris på boken så passa på när du är hos oss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *