Idag, söndag den 16:e augusti är säsongsavslutning och vi övergår till att endast ha öppet lördagar och söndagar. Från och med den 19:e augusti har vi öppet lördagar och söndagar kl. 12-16. Menyn hittar du på denna flik.

Att idag avsluta är dubbelt. Arbetsmässigt känns det riktigt bra för de senaste veckorna, när många av våra sommarjobbar varit lediga för att vila upp sig inför skolstart, har krävt att “vi springer lite fortare” och det känns när det till slut är läggdags;). Men det innebär också att en saknad infinner sig! Att jobba i ett gäng, planera, fundera, gissa (hur många lunchgäster blir det i dag), skämta och skratta, diska och städa samt att FIKA och äta mat tillsammans är så givande och det ger kraft och energi. Så lite ledsen är jag samtidigt som jag ser fram emot att sova lite fler timmar …

Dessbättre har vi redan börjat planera för säsongen 2021!! En utmaning som vi har är att få ut info och skapa förståelse för hur du som trafikant på vår lilla väg kan/ska visa hänsyn till såväl dina medtrafikanter som boende utmed vår väg och även vara aktsam om vägen. Våra kloka grannar är de allra bästa grannar och så vill vi att det ska fortsätta att vara- återkommer till dämnet i ett senare inlägg här.

Årets säsong krävde mer av oss andra andra år. Covid19-anpassningen innebar en hel del extra krav både sett till kostnader och planeringen i stort. Önskan att det ska bli “bäst och säkert” för alla – såväl vår personal som dig som gäst – ger ett extra stresspåslag och kräver eftertanke. Allt beror inte på oss utan mycket ligger ju även på dig som gäst, men vi vill skapa goda förutsättningar och gör det lätt att tänka och göra rätt. Vi är övertygade om att Covid 19 kommer att sätta spår på många sätt i vårt beteende. Hur får vi se.

Nytt för året var även att vår bokloppis utökades och planen var att bemanna den men bemanningen behövdes till att torka bord mm, men vi får se hur det blir framöver. Under Aptitrundan planerar vi att ha loppisen bemannad och att ha en del extra erbjudanden.

Nu kör vi helgöppet (lördag och söndag) september ut. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *