Nu plockar vi så mycket bär vi hinner. Det är blåbär, krusbär, vinbär, björnbär och nu börjar Joostabären också bli mogna. Hallon köper vi från Hallonparken, en kollega i Fjärdhundraland eller från Morrarö Odlingar och Nöjen, samt att Oskar tar med sig från sin hallonodling. Vi har några hallonplantor som står på tillväxt så förr eller senare så har vi egna hallon igen. Det är några år sedan sist nu så det är verkligen dags. Hallon är ju bara “bästa” bäret.

Till traditionen hör att vi gör Pavlova när det finns bär att tillgå. Vi gör dem även året runt men inte i lika stort antal. Under bärtider är det så mycket roligare att dekorera dem och under resten av året får vi vara lite mer kreativa. Under jultider har vi tom dekorerat med lingonpäron för en buffé utan Pavlova känns inte fullständig.

Nu är vi inne i augusti och vi laddar för att ändra menyn lite grann. Vi får se vad vi får till men dagens meny ser ut så här

För att ha koll på den meny som är aktuell går du in på fliken Cafe´meny och förhoppningsvis har jag hunnit att uppdatera den. Vanligtvis gör jag det på tisdagskvällen, men det händer att vi redan på söndagen, innan Oskar åker hem för sin helg (måndag och tisdag) tar en stund och bestämmer om/vad vi ska ändra till nästa öppning.

Varmt välkommen, nu kör vi onsdag-söndag fram till den 16:e augusti och efter det blir det lördagar och söndagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *