Så här års är det mycket som ska fixas och det känns som om det är extra mycket i år. Två års pandemi gör ju att det är en som ska “jobbas i fatt” på olika sätt. Vi märker det särskilt när det gäller bröllopsförfrågningar – både att vara här och catering till bröllop på annan plats.

Många som vill fira födelsedagar tillsammans med släkt och vänner och så vi på Hornudden som vill arrangera events. Vi har en hel del nyheter på gång och våra Årstidsluncher är del av nyheterna och den 26:e mars är det dags för årets första Vårlunch och sista april kör vi också Vårlunch.

Helt nytt är att vi kör en ciderprovning med trerättersmiddag på valborgsmässoafton – det har vi inte ens tänkt tanken på tidigare. Mats har dessutom lovat att försöka få till en brasa på kvällen. Spännande för oss alla!! Tänk att vara på Hornudden på Valborgsmässoafton och äta traditionsenlig valborgsmässomat (finns det rabarber kanske vi byter ut rosenkvittenmarängpajen …).

Om du vill säkra din plats på ciderprovning och trerätters den kvällen kan det vara smart att du bestämmer dig snabbt för det är inte många platser och några är redan bokade.
Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *