Lördag den 12:e mars är det dags för världens andra Korv och Brödrunda. Hurra – vårens höjdpunkt! Det var så skoj förra året och vi träffade många glada besökare som åt korv, köpte korv och pratade korv. Superkul! Så kul att det blir en runda i år också. Eftersom det var så bra förra året så gör vi likadant. Vi serverar korv, bröd, mos med tillbehör men också kaffe och kakor – vi har valt några favoriter. Gårdsbutiken är öppen och fylld med olika sorters chilisåser, flera olika sorters surkål, äppelmust och en hel del annat.

 
Extra skoj är det att Stora Ekeby kommer i år också med sitt kött-och korvfyllda torgstånd. Passa på att handla på dig av deras utbud från deras egen produktion.
Vi tänder grillar i lekparken så att du kan grilla den korv som du köpt av Stora Ekeby och sen gå och köpa ny när den är slut – funkade perfekt förra året;).

Öppet från kl. 10 till klockan 16 och här kan du se vilka fler som är med på Korv & Brödrundan – 39 st olika företag har du möjlighet att välja mellan. Blir nog lite svårt att hinna handla av alla – men bara att ha så många att välja mellan under en dag 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *