Nu kör vi kvällsöppet fredagar och lördagar i juli.
Efter förra årets uppskattade kvällar med StrangeBrew.Beers gästspel erbjuder vi i år kvällar i vår egen regi och hoppas på att vi kan få Strange att gästspela 2020 igen. Du bokar bord här!
Årets kvällsmenyer har sörmländskt tema med visst inslag av medelhavsmat.
Du ser menyn här och det är så kul att vi nu kan erbjuda vår Gäddmousseline med färskpotatis och brynt smör som många frågat efter vid lunchserveringen.

Helt nytt är att vi gör vår egen Ravioli eftersom vi köpte en pastamaskin i vintras och köttet till våra Wallenbergare kommer från Erika och Torbjörn på Onsberga. En mix av nytt och gamla godingar alltså, för givetvis kommer vi att ha tomatsoppa i någon variant – beroende på vädrets makter.
Gällande pastan så har Anna Lindell skapat nya tallrikar till oss som vi är så glada åt. På bilderna ser du får första testomgång med ravioli och tomatsås.

Extra mycket vill jag “puffa för” Johans och Pomologiks framgångar i SM i Hantverkscider 2019. De tog nio av tolv möjliga medaljer. Suveränt! Vill du smaka prisbelönt cider så är Hornudden platsen att besöka;). Vi har de flesta sorterna men även egen cider och äppelmust – förstås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *