Det är en förmån att kunna se glädjeämnen varje dag – oavsett om det regnar en lördag eller man inser att det inte finns en chans att hinna “allt på listan” innan utsatt tid. Så här års är det inte svårt!

Jag blir glad av att se en låda med färgglada paprikor. Superglad! Färgerna gör mig “glad i ögonen”, vetskapen om alla antioxidanter gör att jag vill smaka alla olika och stoltheten över att odlat fram den är bara några faktorer som ligger till grund för känslan.

Häromdagen fick “gladhetskänslan” en kick när jag gick ut och kollade på våra krusbärsbuskar som vi planterade för många år sen. De har varit lite sega och det beror förstås på vår bristande omvårdnad men i år är de verkligen på G. Krusbär är ett så härligt bär. Gott att äta direkt från busken och så perfekt att koka sylt på. Pannkaka och krusbärssylt, när åt du det sist? För mig är det ett år sen så jag längtar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *