Nu på söndag är det dags för oktobers Skördebrunch och samtidigt är det sista dagen som du kan lämna in äpplen för mustning mellan klockan 12 och 15. Men det händer mer här på Hornudden dagen efter Strängnäs marknad.
Pomologik (Johans företag) finns här så du kan provsmaka de sju cidersorterna från hans sortiment som kommer att finnas på Systembolaget från och med nästa vecka. Ytterligare ett unikt cidertillfälle!

Inte nog med det: för första gången i år har vi laddat gårdsbutiken med marmelader och chilisåser. Några nya, men mest gamla godingar. Nu är det vår lilla “vinterbutik” som gäller och den hittar du uppe i restaurangen (hiss finns).
Extra insatt är att vi får besök av pomologen Mats Brokvist som du kan ta med dina “okända” äpplen till för att få dem sortbestämda. Bäst är om du har med dig fem snygga frukter av samma sort. Han har även med sig en äppelutställning att beskåda.

Från nästa vecka har vi stängt fram till den 4:e november då vi serverar brunch igen. Vill du ha konferens, möte eller fest så öppnar vi gärna upp – hör av dig i så fall till kontakt@hornudden.net.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *