Under maj har vi REKOfokus vilket innebär att vi lämnar Hornudden för några timmar och åker Mälardalen runt för att delar ut örter i kruka, olika plantor, blommor och iblanda även grönsaker till de som i förväg beställt på en REKO-sida (finns på facebook). Det är ett fantastiskt koncept som blommade upp under pandemin. Jag ska erkänna att det är med försiktighet vi nu drar i gång vår REKO-turné för vi ställer oss frågan: Är det lika intressant att handla på REKO nu eller har våra REKO-kunder ändrat sina inköpsvanor?

I år har vi breddat sortimentet och har en hel del olika blomplantor utöver det ätbara. Det är en hel del perenner men även sommarblommor, som insekterna gillar, och några eternellsorter. Dessutom har redan sålt en hel del stora Physalisplantor och Luffagurkaplantor på REKO. En annan blomplanta som vi har i år är Palettblad – ett helt gäng olika sorter lyser upp växthuset nu.

  Vår gårdsbutikssäsong har ju inte startat än, men vi kommer att tjyvstarta nu på lördag, Valborgsmässoafton, och har öppet i gårdsbutiken från kl. 13 till 15 så att du som vill köpa våra plantor NU och inte har möjlighet att shoppa på REKO får en chans. Det finns många olika sorters tomatplantor, chiliplantor, örter, palettblad och blomplantor. OBS att vi inte har något café längre, men att du kan boka lunch och det gör du enklast genom att maila boka@hornudden.net eftersom vi just nu har lite datakrångel med bokningssystemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *