!dag deltog vi på KulturBazaar under Folk och Kultur 2019. Ett väldigt inspirerande och varierat evenemang. Jag kan lova att det fanns något för alla! För olika åldrar och för olika intressen. Proffsigt genomfört på många sätt.

Professionalism gör mig glad! Det spelar ingen roll inom vilket område och när det gäller dagens evenemang vill jag lyfta Maria och Jan som hållit i genomförandet av KulturBazaar. Maria Ringström har vi mött i många olika sammanhang, men det var första gången som vi var med på ett evenemang som hon (och Jan) varit ansvarig för. Det har varit tydlig information, klara besked och ett oerhört engagemang från första början. Sen är det inte länge sedan det börjande för det var kort om tid, men det berodde inte på dem och det gör insatsen i och för sig ännu större. Hon har sån´t rackarns driv och koll. Från planering till att se till att det är rent och snyggt när eventet öppnar. Hon fixar det som behövs!

Nu är det på gång att Strängnäs kommun ska få en Destinationsutvecklare (om jag minns titeln rätt …) och jag kan ju bara hoppas att vi får någon som har en del av Marias kvaliteter för i så fall kommer det att hända grejer i Strängnäs.

KulturBazaar då, för dig som missade eller dig som redan nu längtar efter nästa gång! Jo, det lät som att det kommer att bli 2020 också och då faktiskt ännu bättre, om Jan, Maria och Linde får som de vill;). Jag ska definitivt dit och då ska jag lusläsa programmet i förväg så att jag kan kryssa mig mellan alla föreläsningar och ändå få tid att mingla runt i hallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *