Korv & Brödrundan genomförs i regi av Sörmlands Matkluster den 13:e mars kl. 10-16 och på Hornudden öppnar vi upp “Korvmojjen” där vårt utbud kommer att vara retroinspirerat bland annat med mosbricka, korv & bröd i lunchserveringen och dammsugare, mazariner, “mumsmums”, & kanelbullar i cafédelen.

Vi är så glada åt att vi också får besök från Stora Ekeby som laddar sitt torgstånd och har med sig ett blandat sortiment med korv i fokus. Hör av dig till dem om du vill att de ska ta med något särskilt till dig.

Gårdsbutiken är öppen och den fyller vi med drycker från Pomologik, våra chilisåser, marmelader, örter i kruka och en hel del annat. Tänk på att hålla avstånd och följa instruktionerna som du ser på skyltarna.

Vi fixar flera små grillplatser så att du som vill grilla själv kan köpa korv & brödkassar och fixa din korv som du vill ha dem. Kom ihåg att inte vara fler än åtta runt varje grill.

Kom också ihåg att det kan vara smart att förboka din kasse så att du bara kan hämta ut den när du är här. Maila boka@hornudden.net

Vi erbjuder tre olika kassar: 
Den lilla kassen – med fyra korvbröd, fyra grillkorvar (kan även fås med vår tomat- och basilikakorv (på bilden) som ej innehåller fläsk) och två stycken äppelmust
Vår egen ekologiska äppelmust, briochinspirerat korvbröd som vi bakat på mjöl från Råberga kvarn och Warbro kvarn och vår nya ekologiska grillkorv som är smaksatt med tomater.
Pris: 175 kr


Den stora kassen – med 10 st grillkorvar, 10 st korvbröd och 5 st äppelmust. Även här kan du få vår fläskfria tomat- och basilikakorv istället för grillkorven.
Vår egen ekologiska äppelmust som Pomologik mustat åt oss på våra äpplen, briochinspirerat korvbröd som vi bakat på mjöl från Råberga kvarn och Warbro kvarn och vår nya ekologiska grillkorv som är smaksatt med tomater.
Pris: 450 kr

Tillbehörskassen – en burk rökt chilisås, en burk surkål (finns tre olika sorter: gyllenkål, med kummin och även med morötter) samt en påse nyskördad sallatsmix.
Vår berömda, rökta chilisås, surkål gjord på kål från Källsprångs gård och smaksatt med olika ekologiska kryddor (ingefära, gurkmeja, kummin) samt en påse med tidigt blandat bladgrönt.
Pris: 175-215 kr
(surkål med kummin och morot – 175 kr, gyllenkål 215 kr för kassen)

För att vara säker på att få din kasse: maila boka@hornudden.net och berätta vad du vill ha och vilken dag du vill hämta detta. Du kan hämta både fredag och lördag. Varmt välkommen till Hornudden!
Frågor:
maila kontakt@hornudden.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *