Under 2019 har vi firat våra “10 år med café, gårdsbutik och restaurang” genom att dela kunskap. Vi har arrangerat kvällar med olika teman och olika föredragshållare och det har varit väldigt uppskattat av såväl de som kommit och vi på Hornudden har också haft kul och fyllt på våra kunskapskapital. Vi fick också vårt projekt “Klara, färdiga, gå beviljat och vi är nu igång på fler fronter. Ett annat projekt som vi är en del av gäller “Fleråriga, odlingsvärda grönsaker för produktion”. Med andra ord händer det mycket hos oss på Hornudden och då har jag inte berättat allt …

I år (vår 11:e jul med restaurang) arrangerar vi bara julbord/julbuffé och catering för grupper som är minst 25 personer. Hur vi gör nästa år får vi se då, vi har fler idéer och funderingar.

På lördag, den 7:e december åker vi till Wiks slotts julmarknad och laddar upp nykokt rökt chilisås, tre olika sorters surkål, flera sorters marmelad och en hel del olika drycker som Pomologik har producerat åt oss. Torgståndet kommer att bli PROPPFULLT!!

Vi kommer att stå mitt i gymnastiksalen tillsammans med våra kompisar i Fjärdhundraland. Ett lätt lyriskt gäng som i går belönades med Stora Turismpriset. Det är stort – riktigt stort och så kul att vi får vara med om att få detta pris.

“>Kom till Wiks slott! Det är första gången som vi är med på detta men vi hoppas att det inte är den sista gången. Hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *