Vi har 2022 framför oss och vet redan att det kommer att bli ett annorlunda år – på fler sätt. Först och främst kommer bemanningen i Team Hornudden att ändras eftersom vår projektledare, CSA-ansvarig och admin-assistens Michaela fått anställning på Thomasgymnasiet för att jobba med ungefär detsamma som hon gjort inom projektet Klara Färdiga Gå här på Hornudden. Trist för oss och det kommer att bli stor skillnad – på fler sätt … Men kul för Michaela att den kompetens och det nätverk som hon delvis upparbetat under projektet nu efterfrågas inom kommunen. Vi har ju samverkat med skolan och socialen i Strängnäs kring ungdomar med problematisk skolfrånvaro och nu går hon in i projektet React-EU Ung Comeback.


Redan under 2021 körde vi igång Vinterluncher en lördag per månad och det kommer vi att fortsätta med under januari och februari för att sen övergå till Vårlunch och Primörluncher. Annat som kommer att hända framöver är Korv och Brödrundan den 12:e mars och vi är superglada åt att det blir en runda även i år. Vi planerar att även i år ge möjlighet att både servera korv och bröd men även erbjuda korv som du själv kan grilla här på plats.

Under påsken serverar vi lunch både på långfredagen och på påskdagen och i början av 2022 kommer vi att lägga ut mer information om vad och hur du kan boka bord.

Säsongsstarten har vi planerat in till den 26:e maj då vi kommer att ha öppet den torsdagen den 26:e, lördag den 28:e  och söndagen den 29:e maj – som är morsdag. Planerar du att komma till Hornudden då kan det vara smart att boka tidigt för det brukar bli fullbokat snabbt. Kom ihåg att du kan boka oss för fest här eller för catering – året runt.

Största förändringen är att vi under 2022 kommer att fokusera på våra luncher fullt ut. Vi ökar ut möjligheterna att boka bord – oavsett hur många ni är – och vi lägger ner caféet. Med andra ord kommer vi bara att erbjuda bokade luncher även under sommaren och det blir ingen caféverksamhet.

Utöver luncher är planen att utöka erbjudandet om kvällsmat, event och dryckesprovningar med fokus på Pomologiks utbud. Mer info kommer under början av 2022.

När det gäller event är det 8:e mars som står först på tur och då kommer äldsta dottern Viveca och pratar under rubriken “Hur jämställt är Sverige?”. Även där kommer mer info!

MEN! Nu under vårt jullov är det “här & nu” som gäller så därmed vill jag avsluta med att önska ett riktigt Gott Nytt År. Ett år med spännande och utmanande förändringar samtidigt som vi fortsätter med omtanke och avstånd. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *