På lördag har vi årets sista Septemberlunch så vi tvingas inse att sommaren nog är slut. Men det finns fördelar med allt och för att kunna längta tillbaka till något så måste det ta slut först. Vi har under september fått vara med om flera roliga events. Först ut var Enköpings Trädgårdsdag då vi både ställde upp torgståndet för att sälja grönsaker, drycker, chilisås, äpplen och sist men inte minst en massa bröd. Det var skoj för vi hade tre olika sorter med och alla sålde slut.

Utöver det så fick jag äran att berätta om vår Andelsträdgårdpå scenen tillsammans med Ann-Helen Meyer von Bremen och du som läst här tidigare eller följer Hornudden på Facebook vet redan att hon är en av de som vi anser har insikt och som dessutom gärna delar med sig av sin kunskap. Dessvärre var det inte så trångt på åhörarbänkarna, men det blev ju i alla fall ett träningstillfälle att stå på scenen;).
 
Veckan efter åkte vi till Mariefred för att vara med om Contrados/Hast Ekonomikonsults 30-års jubileum där vi fick berätta om Hornudden och sonen Johans företagande med Pomologik, men också stå för catering av fyllda pitabröd. Ett riktigt välarrangerat jubileum i de nya lokalerna som avslutades med filmvisning i Biohuset.

Dessutom har vi haft ett gäng studiebesök, ett från norra Tyskland och ett från södra Dalarna och perspektiven var lite olika, men supertrevliga på flera sätt. De tyska damerna fick en visning i trädgården – från tomater till fleråriga grönsaker medan företagarna från Dalarna utöver rundvandringen även fick en föreläsning om vad som hänt under vår resa från grönsaksodlare till krögare. Det verkligen inspirerande att berätta om vår “resa” för det finns så mycket att berätta och vi har faktiskt funderat över hur lång tid vi skulle behöva för att hinna “allt”. Men som tur är är det nog inte många som vill höra “allt” … Denna här gången hade vi fokus på utvecklingen av Andelsträdgården och gårdsbutiken.
.
Under hösten blir det bara en Vinterlunch och i stället fokuserar vi på Adventsluncher och catering under december – hör av dig om du vill att vi lagar maten till ditt företags event eller släktkalas. Oavsett om du vill sitta här på Hornudden och äta eller att vi levererar maten till dig som catering. Livet är gott och det gäller att ta vara på de festtillfällen som ges – och ges det inga så gäller det att skapa dem;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *