Vi är i valet och kvalet … Finns det intresse för en Farsdagsbuffé?
När det är morsdag, sista söndagen i maj, så brukar vi ha mer än fullbokat. Hittills har vi inte erbjudit någon buffé andra söndagen i november men vi vill ta vårt ansvar när det gäller jämställdheten i landet … Problemet är: hur når vi dig som vill bjuda far på en farsdagsbuffé – här hos oss- för vi behöver ha minst 20 gäster som bokar och kommer för att det ska vara vettigt ekonomiskt för oss.

Vi tar några dagar och funderar, kollar efterfrågan och reaktioner och återkommer i veckan genom att öppna upp eller berätta att vi inte gör det. Fundera du också – och om du tycker att det är bra idé är det kanon om du hör av dig till oss. Maila kontakt@hornudden.net och berätta hur du tänker och om du kommer att boka om vi har öppet. Förhoppningsfulla hälsningar, Karin, Mats och Oskar
2018-11-07 Idag kan vi meddela att vi inte öppnar upp eftersom vi fick för få platser förbokade. Risken att vi får sena avbokningar är rätt stor och här på Hornudden är det inte så stor chans att det kommer “dropp”, dvs att man passerar och chansar på att det ska finnas platser lediga.
– VI tar nya tag nästa år och ska vara ute tidigare med inbjudan/info. Hoppas att du som var intresserad men inte kunde har möjlighet då. Farsdags buffén kommer att vara fantastisk!!

3 Comments

  • Kul!
   Hoppas vi får fler bokningar – måste ha minst 20 bokade för att våga öppna upp. Vi hörs!
   Kram! K&M

  • Hej Katarina och Ove!
   Vi är så ledsna, men tyvärr kan vi inte öppna upp på söndag eftersom vi fått för få bokningar. Dessvärre har vi lärt oss den hårda vägen att vi måste räkna med viss andel som bokar av sent och det är tufft när vi förberett mat. Vi satsar på att vara ute med info tidigare nästa år och hoppas på fler bokningar då. //Karin & Mats som ser fram emot att ses i annat sammanhang:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *