Vi har börjat skriva en bok! I samarbete med Sussi och Jens på Bok och Form ska vi göra en bok om det som hänt på Hornudden under de tio åren som vi drivit restaurang, café och gårdsbutik. Det kommer kanske att bli en del tillbakablickar om hur det var innan dess. Vi har så mycket att berätta om de senaste åren, så många bilder och så många erfarenheter vi vill dela med dig att jag tror att det svåra kommer att bli att välja vad som ska vara med i boken.

Det är cirka fem år sedan vi började prata om att skriva en bok, och då var det ett annat fokus, så tankemässigt har det varit igång i många år. Vi vet att det inte kommer att bli en kokbok, men några recept blir det och det blir inte en bok efter “säsong” för det har Sussi redan skrivit en tillsammans med kompisen Pia. Det blir heller ingen handbok i ekologisk odling för det finns det också många riktigt bra redan, men det kommer att vara med tips och berättelser om hur vi gör.

Det är alltså planen, men det finns mycket som vi inte bestämt än. Just nu rör sig diskussionerna bl.a kring
1. Hur många sidor
2. Hård eller mjuk pärm?
3. När den ska vara klar?
4. Pris till dig som ska läsa den?
Vi kommer att berätta sådant som du inte kunnat läsa på hemsidan, på facebook eller se på Instagram. Du kommer att få lära känna flera av de människor som betytt mycket för utvecklingen på Hornudden och vi kommer att berätta mer om CSA och hur det gick till att vi kom igång med det.

Har du önskningar och tips på vad du vill läsa i “Hornuddsboken” så hör gärna av dig. Antingen här i kommentarsfältet eller på mail till kontakt@hornudden.net.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *