Så kul vi hade under fredagskvällen! Johan Paul, en av våra CSA:are, kom lite tidigare så att vi kunde planera och äta tillsammans. Sen gjorde vi upp en plan för hur vi skulle filma, han fixade en Power Point som Mats kunde ha när han gick igenom teori med bakterier mm. Klockan 18,30 drog vi igång med ett gäng av våra CSA:are. En mjölksyrningskurs där syrningskruka, grönsaker och smaksättning ingick i kursavgiften.

Initiativet kom från några i gänget när vi hade Höstmöte med lunch och arbete i trädgården. Då var det tänkt att vi skulle vara i vårt restaurangkök och syra tillsammans. Vi hade bokat upp två dagar för att det inte skulle bli för trångt, men så kom nya direktiven och vi valde att göra kursen digitalt.

Tack vare vårt IT-stöd i form av Johan så gick det finfint. Lite trixigt med ljudet och min filmning var inte perfekt, men engagemanget och humöret var på topp hos alla. Tänk så olika fredagsnöje man kan ha nuförtiden och att vi dessutom börjar fundera på vad vi mer kan göra “på detta viset” är superroligt. Det gäller att vi hittar nya former att “träffas” och utvecklas tillsammans och inte deppar ner oss för att vi inte kan leva som vi är vana vid och brukar. Hör av dig om du har kreativa tips och roliga önskemål. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *