Det är inte mycket som är statiskt. Som tur är! Livet vore bra tråkigt i så fall. Bara att se hur barnen (läs barnbarnen) växer, hur träden blir större och hur ogräset brer ut sig är bara några exempel på att det pågår ständig förändring och utveckling …

Driften av ett sommarcafé är superkul, men också en stor utmaning som “utvecklades” rejält i år pga Covid19. Mer att tänka på i organisationen, nya direktiv och bara det att vi helst ska ha färre gäster, men nya rutiner som kräver fler personal är i sig en rejäl utmaning.

Under våren, och fram till midsommardagen, när vi bara har öppet lördagar, söndagar och helger får vi god hjälp av en del av våra sommarjobbare som passar på att tjäna en slant under våren och genom det gör det möjligt för oss att ha öppet. Det är pusslande med tider, men oftast får vi ihop det på något sätt. Just att vi är få (och många som ska läras upp under våren) i verksamheten gjorde att vi inte vågade ta bordsbokningar under morsdagshelgen – trots att vi fick många önskningar om det. Vi kunde se att det var ett bra beslut för under morsdagshelgen blev det inte trångt, alla visade hänsyn, alla fick bord och det var en så härlig stämning när många till slut kunde träffas och sitta i vår trädgård – men fortfarande “hålla avstånd”.

Nu är det nya bokningstider på Hornudden!
Vi tar nu bordsbokningar i caféet – för grupper om minst sex personer – men vi har några begränsningar som vi hoppas ska uppskattas av fler än oss;).

1. Bord på bryggdäck kan inte bokas, men du kan önska var i övrigt – på balkongen, i pergolan, på gräset, i lekparken eller i restaurangen.

2. När du bokar ett växthus tar vi ut en avgift på 300 kr

3. Bordsbokning bör ske senast dagen innan på boka@hornudden.net

4. Endast bekräftad bokning gäller – du ska ha fått ett positivt svar på mail från oss.

De dagar när vi har öppet hinner vi oftast inte kolla mailen mellan kl. 10,30 och 17. Vissa dagar hinner vi inte kolla mailen alls under dagen utan först när vi stängt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *