Augusti närmar sig och vi har nu fått svar från StrangeBrew.Beer gällande augusti och de kan inte fortsätta med sitt Pop Up Taproom på Hornudden. De har nu en Food Truck som de ska fara land och rike kring med och Ulrika har beredskap i sitt andra jobb som flygvärdinna under augusti.

Helgerna under juli med StrangeBrew.Beer var verkligen magiska. Varmt, soligt och många glada gäster som njöt av Fish and Chips och Vildsvinsburgare som serverades på planka. Så smart att ha en brädbit att lägga maten på (ett smörpapper emelllan) för det både ser coolt ut och sparar disk. Vi funderar på hur vi kan använda jobbet under fredagar och lördagar i juli till våra evenemang i augusti. Inspireras istället för att kopiera, liksom;)


Under augusti fortsätter vi med samarbete och istället för StrangeBrew.Beer så kommer vi att samarbeta med Pomologik som Johan Sjöstedt och Oskar Gustavsson driver. De mustar äpplen och producerar olika sorters äppelmust och cider samt min favoritdryck Hopple. Johan och Oskar har vunnit massa priser för sin hantverkcider. I år åtta stycken när Spritmuseeum andordnade SM i hantverkscider. Det finns mycket att berätta och Johan berättar gärna …

Idag regnade det! Det gjorde att söndagsgästerna inte blev lika många som om så inte varit fallet och det gjorde att jag fick ett par timmar vid datorn. Det finns fördelar med allt!! En sida som du ska hålla koll på är vår Evenemangssida för där finns nu info om vad som händer i augusti. Tider, menyer och vad som händer (Brownies kommer den 25:e och underhåller). Det kommer även att finnas en “knapp” för bokning av bord, men det får vi fixa en annan dag för nu är det dags att ta söndagsfikat med vårt gäng som jobbat i helgen.

One Comment

 • Vi bor i Mälaren på ön Almö Lindö utanför Västerås, har aldrig hört talas om er
  förrän idag när vi samtalade med
  goda vänner som bor i Mälarbaden.
  Vår riktiga adress är annars Stockholm.
  Hoppas vi hinner åka till er nu i augusti.
  Mvh
  Ninni och Roger Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *