Eftersom vi nu lagt ner vårt prisbelönta café för att kunna satsa fullt ut på måltider, och främst på två- och trerätters luncher, säljer vi nu ut delar av våra kaffegods så att vi får plats med annat och kan organisera om. Under Korv och Brödrundan plockade vi fram ett gäng och satte pris på dem. Ett lägsta pris. Tanken är nämligen den att du som vill köpa någon av dessa små “finporslins” grupper med kaffekanna, sockerskål, gräddsnipa, koppar och fat betalar inte till oss utan du swishar din betalning till UNHCR och skriver Gåva Ukraina. Smidigt, eller hur? Ingen mellanhand och det är helt OK att du skickar ett högre pris än vårt förslag.


Vi kommer att fortsätta att sälja ut porslin och en del annat som vi inte behöver nu när det är måltiden som vi fokuserar på och blir glada om vårt överflöd kan bli till nytta för de som behöver hjälp. Vartefter som prylarna ” får nya hem” kommer vi att fylla på med mer från hyllor och förråd. Lite smått och gott!

Lördagen den 26:e mars har vi vår första Vårlunch med nyskördat grönt efter att vi haft fyra fullbokade och mycket uppskattade Vinterluncher. Under påsken serverar vi lunch både på långfredagen och på påskdagen – än är några platser lediga. Varmt välkommen till vår bokningssida där du även bokar om du vill ha kött, fisk eller grönt som varmrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *