Från och med på fredag, 19:e oktober kan du beställa sju olika sorters cider från Johans företag Pomologik på Systembolaget. Du beställer här. Det går dock inte att beställa förrän på fredag. Jag har testat;).

Det är stort. Att komma in med sina produkter på Systembolaget är både kul och viktigt om du ska driva en verksamhet som producerar alkoholhaltiga drycker och vill göra det även framöver – professionellt. Johan tänker stort, mycket större än hans föräldrar Karin och Mats. Vi tänker Sörmland och kanske Mälardalen. Johan tänker världen. Att samarbeta med honom och hans kollega Oskar är skoj för vi har lite olika perspektiv vilket är nyttigt på flera sätt. Vi jobbar på att släppa tänket med rätt och fel och tänker mer och mer “olika”.
Det som är lika är att båda företagen har utvecklingsfokus och att vi jobbar med att leverera hög kvalitet. Vad menar vi med hög kvalitet då? Det beror på och det kan vi prata en halv dag om. Hmm kanske borde erbjuda en kurs?

Hursom: Ta chansen att testa Pomologiks cider. Dessa står för de bästa inom den Svenska Ciderrevolutionen. Vi vet – vi var och testade flera av kollegornas härom månaden och de var bra, men …
Ett tips från Johans mamma Karin: Iscidern och den fatjästa Gravenstein – men vänta inte för länge för det är sant att det är begränsad tillgång! Återkom gärna med feed back. Vi jobbar med utveckling som sagt och i den ingår att vi klarar både beröm och förslag på förbättringar.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *