Med tanke på smittspridning och att vi samtidigt vill visa omtanke om nära och kära gäller det att vara kreativ. Vi har de senaste åren bjudit in till Alla Hjärtansdagfirande både kvällstid och lunchtid, men i år hänger vi på (den ofrivilliga och växande) catering-, kasse- och lådtrenden.

Det viktigt att ta tillfällen i akt att fira, klä upp sig och äta extra gott! Som till exempel att fira “Alla Hjärtans Dag” som infaller  söndagen den 14:e februari och som givetvis även kan firas under lördagen den 13:e. Så tänker vi som gillar fest och möten.

För att hjälpa dig och underlätta, erbjuder vi en trerätters catering. En catering som du hämtar upp hos oss på Hornudden under lördagen och sen när det är dags att äta tar du ansvar för att värma vissa delar av måltiden och att lägga “sista handen” (du får tydliga instruktioner).

Middagslåda: Alla Hjärtans Dag
Förrätt:
Agnolotti
 med vintersquashfyllning, rostade pumpafrön, brynt salviasmör
Varmrätt:
Smörstekt gös, hasselbacksbetor, cidersås, picklad zucchini
Dessert
Mörkchokladdessert med mandel & cognac

Så här skrev en av de som tog vara på vårt cateringerbjudande under andra advent:
“Åhhhh…Sååååå gott var det👍Allting👍Så roligt att få fixa lite lagom med det som är roligast – upplägget🤗Tack för denna underbara ide’ i dessa ansträngda tider😍.”
  
För att försäkra dig om din “Alla Hjärtans dag-låda” – maila boka@hornudden.net och berätta hur många ni är. Du betalar när du hämtar maten (lördag eller söndag och tid), får instruktioner på papper och på bild. Varmt välkommen med din bokning och ev. frågor.
Pris/person
Trerätters måltid 550 kr/p
Trerätters måltid med alkoholfri utvald dryck 700 kr
Trerätters måltid med utvalt vin/cider 900 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *