Vart tog juni vägen? Upptäckte att det är drygt en månad sedan jag skrev ett inlägg. Min tolkning är att det varit full upp – på flera sätt. Vi firade våra 15 år med restaurang den 8:e och 9.e juni då Magnus Lundström och Johan Sjöstedt var här och serverade en 10-rätters måltid. Jo, jag skrev inte fel: 10 rätter. Det var helt fantastiskt och vi längtar redan till när vi ska fira 20 år. Några bilder så att du får en “bild” av vad kvällen gav:

 
Sista helgen i juni deltog vi i evenemanget Tusen trädgårdar som arrangeras vart annat år. Vi erbjöd rundvandring i vår perenna grönsaksodling och i växthusen. Kan väl knappast påstå att vädret var med oss men trots det så kom flera intresserade gäster som även passade på att äta lunch när de var här.

Under helgen som var, den 6-7:e juli var det dags för Loppisrundan som Fjärdhundraland arrangerar och då samarbetade vi med föreningen Actions for Sustainability och deras bokloppis. Bokloppisen utökades med flera loppisförsäljare och även ett litet bokcafé. Denna helg var det blåst och vind som var vår deltagare men det hindrade inte loppisbesökarna och vi hade rekordstort antal besökare.

Nu då, vad gäller framöver? Jo, inga events mer under juli – nu har vi fullt fokus på luncher, gårdsbutik och sommarmiddagar med grillen. Bokloppisen är öppen samma tider som gårdsbutiken och du behöver inte boka ditt bord under juli om ni är ett litet sällskap. Är ni ett större sällskap eller det regnar kan det vara smart att ha bokat bordet innan ni kommer – för din och vår skull!

Och du! Under juli kan du faktiskt äta bara varmrätt – men också välja till dessert om du ångrar dig. Större valfrihet för våra gäster! Varmt välkommen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *