Årets största event på Hornudden är Nordic Craft Cider Festival

Genomförs den 2:a juli och om du gillar cider, är nyfiken på hur den bästa cidern i Sverige smakar eller om du bara vill kolla om mamma och pappa Sjöstedt har rätt som tycker att Pomologiks cider är bäst i Sverige och näst in till bättre än bästa engelska och franska cidern på toppnivå, så måste du bara boka in den 2:a juli. Planen är att det ska vara ett återkommande event – men hur kan vi vara säkra på det efter det som hänt under 2020 och 2022. Nu tar vi inget förgivet utan passar på när tillfället ges – eller hur!!

En ciderfestival på Hornudden är ju så mycket mer än bara cider! Utöver alla ciderproducenter som Johan bjudit in till festivalen så har vi lockat hit Maria Printz som gör Sveriges bästa Crepes och Skogsbackens ost som säljer prisbelönta ostar och på festivalen kommer de att sälja ostbrickor med knäcke och marmelad – perfekt till cidern!!

Dessutom så fixar vi pitabröd med olika fyllningar – ost, fisk, tofu och sist men inte minst med griskött från Onsberga i Tystberga. Vi har kvalitetssäkrat så du tar ingen risk – om du nu skulle tveka och känna dig osäker …

Det senaste som vi tagit beslut om är att servera en måltid från kl. 19 med temat “Smaka på Hornudden och Pomologik” på restaurangens balkong – en trappa upp!
Pris: 480 kr för maten och 270 kr för dryckespaket med alkohol och 180 för dryckespaket utan alkohol. Du bokar genom att maila boka@hornudden.net

Utöver allt kring mat och dryck hittar du också vår bokloppis som är uppdaterad med massa fina böcker. Alla intäkter från bokförsäljningen går till föreningen Actions for Sustainability som har fokus på att bidra till att fler ungdomar i kommunen fullföljer sin skolgång och ges framtidstro.

Varmt välkommen!
Biljetter hittar du här

Mer info finns här och här.
Vill du ta del av våra funderingar – läs bloggen