13 MARS – "Kroppen, cellerna och cancer"

Onsdagen den 13:e mars kl.19 kommer vår yngsta dotter Evelina till Hornudden och håller föredrag om den grundläggande förståelse kring kroppen och dess celler. Passa på - kom och lyssna, ställ frågor och fyll på din kunskap om kroppens celler och lär dig om cancercellen.

Evelina disputerade i höstas och har under sina forskningsår haft stort fokus på just normala celler i jämförelse med cancerceller. Hon, precis som pappa Mats drivs av att dela med sig av sin kunskap och därför kommer hon till Hornudden för att besvara frågor som "Hur ser en cell ut?" och "Vad är skillnaden mellan en normal cell och en cancercell?"
Du har även chansen att i förväg skicka in frågor som du vill att hon ska ta upp. Det kommer att bli en frågestund, men har hon fått frågan i förväg ökar chansen till ett ännu bättre svar eller diskussion.

Du anmäler ditt deltagande genom att maila kontakt@hornudden.net senast den 11:e mars. Du skickar dina frågor till samma adress. Smörgås och kaffe/te serveras i pausen till priset av 80 kr som du betalar på plats.

Varmt välkommen!