Eftersom vi ska tänka på smittspridning och ha omtanke om andra genom att inte träffas i stora grupper så gäller det att ta vara på våra små grupper. Dessutom är det viktigt att ta tillfällen i akt att fira, klä upp sig och äta extra gott! Då passar det perfekt att fira “Alla Hjärtans Dag” som infaller  söndagen den 14:e februari och som givetvis även kan firas under lördagen den 13:e.

För att hjälpa dig och underlätta, så att inte tiden, kunskapen och företagsamheten sätter käppar i hjulet när du vill äta gott med dina nära och kära, erbjuder vi en trerätters catering. En catering som du hämtar upp hos oss på Hornudden under lördagen och sen när det är dags att äta tar du ansvar för att värma vissa delar av måltiden och att lägga upp snyggt (du får tydliga instruktioner).
Middagslåda: All Hjärtans Dag
Förrätt:
Agnolotti
 med vintersquashfyllning, rostade pumpafrön, brynt salviasmör
Varmrätt:
Smörstekt gös, hasselbacksbetor, cidersås, picklad zucchini
Dessert
 Mörkchokladdessert med mandel & cognac

Så här skrev några av de som tog vara på vårt cateringerbjudande under andra advent:
Vi som roddade det hade kunnat mörka er roll och låtsas som vi lagade det på stället. Det smakade så.”
“Åhhhh…Sååååå gott var det👍Allting👍Så roligt att få fixa lite lagom med det som är roligast – upplägget🤗Tack för denna underbara ide’ i dessa ansträngda tider😍.
“Det var fantastisk gott!! Kan rekommendera. Det var enkelt och roligt att sätta ihop tyckte vi.

För att försäkra dig om din “Alla Hjärtans dag-låda” – maila boka@hornudden.net och berätta hur många ni är. Du betalar när du hämtar maten, får instruktioner på papper och på film. Varmt välkommen med din bokning och ev. frågor.
Pris/person
Trerätters måltid 550 kr/p
Trerätters måltid med alkoholfri utvald dryck 700 kr
Trerätters måltid med utvalt vin/cider 900 kr

Läs mer om vår catering i Strängnäs med omnejd.