Egen fest på Hornudden

Du kan boka restaurangen på Hornudden  för fest, konferens, dop, minnesstund och andra evenemang under hela året.
Vilket upplägg passare er bäst? Buffé, lunch, trerätters, smörgås eller kanske catering där ni kan välja om ni vill ha oss till hjälp eller bara komma och hämta maten på Hornudden. Vi hjälper dig med tips kring hur vi skapar en trygg och omtänksam tillställning oavsett om ni vill vara i våra lokaler, utomhus eller vill att vi kör ut maten hem till dig. Maila boka@hornudden.net för frågor och planering.

Catering

Vi erbjuder catering för alla varianter av fester, luncher, middagar och arrangemang i Strängnäs med omnejd. Du bestämmer om det ska vara fine dining, trerätters, lunch med kaffe och kaka, buffé eller varför inte en mix av olika. Du väljer om det är veganskt, vegetariskt eller blandkost (med kött och fisk) som gäller.

Vi serverar bara ekologiskt och vilt kött och fisken är alltid från Sverige – ofta från Sörmland.

När du planerar en större fest och beställer catering från oss är vi helst med och dukar upp om det är en buffé och om du vill ha tallriksservering är vi gärna på plats och lägger lägger tallrikarna samt stöttar serveringspersonalen. Har du inte serveringspersonal – kolla med oss för vi har ett finfint nätverk som vi kan kalla in när det behövs. Vill du ha smörgåsar av olika slag till ett evenemang eller möte eller snittar till ett mingel – hör av dig med önskemål! Eller vill du fira din födelsedag som Gustav Vasa – med en Tynnelsötårta – hör av dig om du inte hinner eller vill baka den själv! Oskar har tränat under 2023 så han kan hantverket!

Säsongssanpassat och ekologiskt

Det är viktigt för oss att anpassa oss till det Årstiden (och i vissa fall vad frysen) ger. Råvarorna kommer från vår egen odling i kombination med produkter från våra kollegor i Mälardalen. Vi jobbar bara med ekologiska och vilda råvaror och vi prioriterar lokala producenter i Mälardalen.

Kontakta oss

Boka gärna konferens med en av Mälardalens bästa utsikter! Eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar.
E-post: boka@hornudden.net

Kul att veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *