Hornuddens restaurang med Årstidsluncher

Den ekologiska trädgården vid Mälarens strand

I vår gårdsrestaurang på Hornudden serveras två- och trerätters lunch sista lördagen i varje månad under senhöst, vinter och tidig vår (oktober-maj). Från juni är det lördag och söndag som gäller och efter midsommar onsdag-söndag. Vi värnar om den goda måltiden med utvalda måltidsdrycker samt kaffe/te. Vår favoritdryck är cider så vi har ett brett sortiment av Pomologiks suveräna cider.
Varmt välkommen!

De dagar vi har öppet under maj 2022 är:
Torsdag den 26:e maj Kristi Himmelsfärd – Primörlunch
Lördag den 28:e maj Primörlunch
Söndag den 29:e maj Mors dag Primörlunch

BOKA BORD

Laddar…

Midsommarafton har vi som vanligt stängt.
Men midsommardagen och söndagen är du varmt välkommen till våra primörluncher!
Från den 4:e juni – Midsommardagen den 26:e
Lördagar och söndagar  Primörlunch

Onsdag 29:e juni – 14:e augusti
Sommarlunch onsdag-söndag kl. 11-16 med kvällsöppet vissa dagar under juli

Lördag den 2 juli bjuder vi tillsammans med Pomologik och Ankan & Hästen in till ciderfestival
– mer info kommer.

Vi serverar mat på "vårt vis" vilket innebär färgglatt, fräscht och härligt hälsosamt ("nutritious and delicious") som samtidigt är både smakrikt och lagad med omtanke om vår miljö och kommande generationer. En stor del av det som hamnar på tallriken är "härodlat", dvs att vi skördat det i vår ekologiska (och KRAV-godkända) odling. Det vi inte odlat själva köper vi in från våra ekolokala eller "vilda" kollegor. Fisken som vi serverar kommer i första hand från Sörmland (Mälaren & Hjälmaren) men även från Västerbotten (Malgomajsjön).

Kan du boka restaurangen på Hornudden för egen fest och erbjuder vi catering?

Ja! Du kan boka restaurangen på Hornudden  för fest, konferens, dop, minnesstund och andra evenemang under hela året.
Vilket upplägg passare er bäst? Buffé, lunch, trerätters, smörgås eller kanske catering där ni kan välja om ni vill ha oss till hjälp eller bara komma och hämta maten på Hornudden. Vi hjälper dig med tips kring hur vi skapar en trygg och omtänksam tillställning oavsett om ni vill vara i våra lokaler, utomhus eller vill att vi kör ut maten hem till dig. Maila boka@hornudden.net för frågor och planering.

Kul att veta!

Kontakta oss

Boka gärna konferens med en av Mälardalens bästa utsikter! Eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar.
E-post: boka@hornudden.net