Hornuddens restaurang med Årstidsluncher

Vår gårdsrestaurang på Hornudden är öppen kl. 11,30-15,30 sista lördagen i varje månad under senhöst, vinter och tidig vår (oktober-maj).

Då serverar vi lunch utifrån vad årstiden ger och först ut är vår Vinterlunch. Mat på "vårt vis" innebär färgglatt, fräscht och härligt hälsosamt ("nutritious and delicious") och dessutom samtidigt smakrikt och cirkulärt.

Du bokar bord på denna sida eller mailar boka@hornudden.net  och berättar när du vill boka och hur många ni är och om ni vill ha grönsak, kött eller fisk som varmrätt. Vi kommer att lägga ut en preliminär meny senast en vecka innan måltiden.

De dagar vi har öppet är:
30:e oktober 
27:e november
10-12:e december: Adventsmåltider i olika format - klicka här för mer info om julmaten.
29:e januari 
26:e februari.

Kan jag boka restaurangen på Hornudden för egen fest?

Ja! Du kan boka restaurangen på Hornudden  för fest, konferens, dop, minnesstund och andra evenemang under hela året.
Vilket upplägg passare er bäst? Buffé, lunch, trerätters, smörgås eller kanske catering där ni kan välja om ni vill ha oss till hjälp eller bara komma och hämta maten på Hornudden. Vi hjälper dig med tips kring hur vi skapar en trygg och omtänksam tillställning oavsett om ni vill vara i våra lokaler, utomhus eller vill att vi kör ut maten hem till dig. Maila boka@hornudden.net för frågor och planering.

Kul att veta!

Både 2016 och 2017 utnämndes vi till  Årets Hållbara Café  av White Guide Café! Även 2018 var vi nominerade.
-Under 2021 lyfte White Guide fram restauranger ("30 ställen att njuta egenodlat") som har egen odling och vi är ett av besöksmålen som nämns. Vi rekommenderar att du läser Lars Peder Hedbergs krönika: "Från jord till bord" - en återvändsgränd.

Kontakta oss

Boka gärna konferens med en av Mälardalens bästa utsikter! Eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar.
E-post: boka@hornudden.net