Jobba på Hornudden! Säsongen 2022 närmar sig med stormsteg och vårt utökade fokus på mat och dryck gör att vi behöver ny säsongspersonal under maj-augusti. Helst 100% men vi är öppna för deltider också. Eftersom vi ändrat inriktning har vårt personalbehov också förändrats och i år söker vi kockar och hovmästare/servispersonal/kassapersonal.

Kock
– Vi söker dig som är van matlagare i professionell miljö. Dig som redan lagar mat med hänsyn till vår miljö (nu och i framtiden) och som t.ex vet hur du ska ta vara på hela råvaran för att minimera svinn. Viktigt för oss, som du skall jobba med, är att du har ett ständigt fokus på att lära nytt, dela kunskap och utvecklas tillsammans, men också att vi har skoj när vi jobbar.

Hovmästare/servispersonal
– Vi söker dig som får energi av att möta och ge service till våra gäster, att få berätta om erbjudandet såväl när det gäller mat som dryck. Vi serverar bara drycker från Europa och har stort fokus på vår lokala ciderleverantör Pomologik. Det är ett stort plus om du är sommelier, men ett stort intresse och god dryckeskunskap i kombination med ett gott värdskap kan mycket väl trumfa en examen.

Hör av dig och berätta vem du är, vad du vill och kan. Vi behandlar ansökningar löpande och ser fram emot att träffa dig!
Hälsningar Karin, Mats och Oskar
Hornudden_bland_tomater   Peddalo