Kalas på landet

Välkommen att boka din fest, bröllopsmiddag eller ditt födelsedagskalas på härliga Hornudden. Här anpassar vi din fest efter festföremålets önskningar och årstiden.

Under de kyliga årstiderna kan vi ta emot upp till ca 30 gäster i restaurangen, när det blir lite varmare dukar vi även upp på balkongen, med en milsvid utsikt, som tillsammans med restaurangen kan härbärgera 50-60 personer.

Vill du ha stor sommarfest är det vårt stora partytält som gäller där ni får plats fler än 100 personer. Tältet kan sättas upp på olika platser men utifrån vår erfarenhet finns det en plats som är optimal – kom och prata med oss så visare vi var. I tältet kan vi bygga upp en bar, duka med fler bord om 4-10 personer eller duka långbord utifrån hur du/ni vill ha festen. Tre eller fyra rätters meny serverad på tallrik, family style eller buffé – det beror på hur festen önskas. Eller om det är en konferens – vad är syftet med de planerade mötena och nya nätverken?

Utifrån säsongen

Våra menyer är årstidsanpassad, lokala och vi serverar endast KRAV-godkänt eller vilt kött. Fisken som vi i dagsläget serverar är från Mälardalen eller Västerbotten, men vi håller ögonen öppna för att fånga upp nya schyssta alternativ när det finns läge.

Vi har flera värmare som vi ställer in om vädret så kräver men vi kan också öppna upp så att bara tältets tak används som skugga – om det är ett angenämt problem. Mitt på, det som vi kallar torget, har vi en stor sälg som är en passande plats för fördrink eller mingel. Mingel eller kaffe och tårta kan också avnjutas i vår pergola vid strandkanten.

Vad vill ni äta?

När det är fest och kalas serverar vi gärna tre rätters måltider och ofta blir det tårta till dessert, men fixar gärna både glassdesserter och bär från vår trädgård – säsongsanpassat som vanligt. När det är större kalas rekommenderar vi att en del av de kalla tillbehören ställs ut på borden så att man får skicka emellan varandra men att det varma kommer på tallrik till var och en.

CIDER!

Drycken till måltiden är också viktigt för oss – oavsett om det är med eller utan alkohol – och vi är särskilt förtjusta i cider från Pomologik.

Om du inte har koll på dem så kommer du att förstå varför när du dricker av deras olika cidersorter här hos oss. Vi har faktiskt cidersorter som du bara kan dricka här. Cider som Pomologik producerat av våra äpplen, maskrosor, humle och en del annat. Vi sätter i ära i att servera spännande dryckesmenyer även till de som väljer att dricka alkoholfritt. Testa oss gärna! 

 
Hör av dig när du vill fira något eller någon. Vi älskar att fixa fest, duka, laga mat, baka tårta och plocka blommor och grönsaker (när det är säsong) och faktiskt så tycker vi att det är rätt skoj att diska också!!

Maila boka@hornudden.net och ställ dina frågor, kolla om vi är tillgängliga och önska.
Här hittar du mer info om restaurangen.