KONFERENS PÅ HORNUDDEN

Planera in din konferens  hos oss. Du hittar oss mellan Strängnäs och Enköping vid Mälarens strand. Mitt i Mälaren med inom en timmes resa från Stockholm, Uppsala, Västerås och en halvtimme till Eskilstuna.

Vintertid kan vi ta emot max 30 konferensdeltagare och med god planering kan även Sjöstugan användas som grupprum men även för övernattning och bastubad. Våra grannar Svedängs rum och frukostrakt över viken - har dessutom åtta tvåbäddsrum om ni är ute efter flera dagars konferens.

Sommartid kan vi arrangera stora sammankomster tack vare att vi har ett tält som rymmer drygt 100 personer, men också tillgång till flera små växthus där ostörda diskussioner kan pågå. Dessutom ytterligare ett tält med plats för konfererande. 

När du vill ha en mindre och personlig konferens under vår, höst och vinter är Hornudden det bästa valet för här finns stora möjligheter att skapa kreativa mötestillfällen i en härlig miljö.

Tillsammans med maten som serveras och är tillagad av ekologiska råvaror och grönsaker från vår egen odling blir det en helhetsupplevelse utöver det vanliga! Diskussionen kring måltiden och dess innehåll är en bra start för ett kreativt möte.

För offertförfrågan, diskussion eller bokning kontaktar du oss genom att ringa eller maila.
E-post:boka@hornudden.net
Telefon: 0152-32618

Här hittar du information om du vill ha ditt kalas eller din fest hos oss på Hornudden!
Varmt välkommen att kontakta oss även då.