Restaurangen

Välkommen till Hornuddens restaurang. Vi serverar enkla och hållbara måltider och råvarorna kommer i huvudsak från våra egna ekologiska odlingar. Vi köper även in lokalt KRAV-kött och KRAV/MSC/ASC-fisk.

Boka bord i restaurangen
Vi tar i dagsläget inga bordsbokningar. Däremot försöker vi uppfylla "gamla bokningar" som gjordes innan Covid 19 eller i början av.
Till dig som är van vid eller ville boka: Vi fokus på din och personalens säkerhet med skyddsskivor, anvisningar, större yta med bord mm. Allt vi kan och kan komma på för att du ska känna dig trygg och säker. Det kommer att finnas platser åt alla och vi förväntar oss att du som kommer visar hänsyn och omtanke om övriga besökare och vår personal. Har du tips på vad vi kan göra ännu bättre - berätta det gärna för oss genom att maila kontakt@hornudden.net.

Ta hand om dig och varmt välkommen till oss på Hornudden

Boka restaurangen

Restaurangen kan bokas för fest, konferens, dop, minnesstund och andra evenemang under hela året. Vilket upplägg passare er bäst? Buffé, lunch, trerätters, smörgås eller kanske catering där ni kan välja om ni vill ha oss till hjälp eller bara komma och hämta maten på Hornudden. Ett tips: Vi får mycket beröm för våra bufféer som innehåller en hel del gröna rätter. I matsalen finns plats för ca 25 personer. Maila Karin för frågor och planering - karin@hornudden.net

Evenemang

Än har vi inga evenemang inbokade men förhoppningsvis får vi till några : Läs om våra planerade sommarevenemang i restaurangen på evenemangssidan.

Kontakta oss

Boka konferens med en av Mälardalens bästa utsikter! Eller en bröllopsmiddag lagad på ekologiska råvaror. Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller för att få svar på funderingar.
E-post: kontakt@hornudden.net