Plötsligt händer det! Vi är oerhört glada över att få berätta att lördagen den 13:e april kommer äntligen Tobias Andersson, MatiFokus, till Hornudden för ett första gästspel. Tobias skriver så här om den fyra rätters meny som vi kommer att servera:


“Med Sörmland som inspiration kommer jag till Hornudden och skapar en smakfull meny med vårens allra första primörer från växthuset och trädgården. Kvällens tema är vinäger som kommer göra oss sällskap genom hela menyn.”

Under Tobias tid med Edsbacka Bistro hade vi förmånen att få leverera grönsaker från början till slut. Vi har även följt Tobias under hans kockresa i Strängnäs även innan han tog över bistron, men det blir första gången som han är kocken i vårt kök. Ta chansen att uppleva Tobias matlagning med våra råvaror och som vanligt med Sörmland i fokus. Mer info om menyn kommer vartefter, men du kan redan nu boka ditt bord.

Inte nog med att det är årets första gästspel för innan middagen kommer Oskar Nyström, vår kock, att ge en liten introduktion i hantverksvinägerns hemligheter. Här på Hornudden har vi nämligen startat en vinägerproduktion som vi kommer att kontinuerligt utveckla tillsammans med andra viktiga vinägeraktörer i närområdet.

Priser:
Fyrarätters meny med vinägerprovning 895 kr
Dryckesmeny med alkohol: 590 kr
Dryckesmeny utan alkohol 330 kr

Varmt välkommen❤️!

Laddar…