Är det dags för fest eller är det länge sedan ni träffades i familjen?

Är det ingen i sällskapet som är intresserad av att laga mat, städa och fixa både innan, under eller efter släktträffen? För visst är det skoj att ses!! Vi har lösningen! Boka oss för förberedelse, dukning, servering och städning. Kom till vår restaurang och ha den för er själva.

 Restaurangen ligger en våning upp (hiss finns) med en milsvid utsikt,  två toaletter och dessutom ett fantastiskt utbud av Sveriges bästa cider.  Maten lagar vi till stor del av våra egna grönsaker, men vi köper också in ost, fisk och kött från våra kollegor i trakten. Bara det bästa för vi har koll och vet var vi får tag i det.Dessutom är vi riktigt bra på att laga mat till alla – oavsett vilket dietval man valt (ofrivilligt eller målmedvetet). Har ni de som valt att inte äta animalier i familjen så lovar vi att hon eller han också kommer att gå mätt härifrån. Är det andra som inte kan äta gluten så har vi alltid alternativ som passar.

Vi kan erbjuda fler olika upplägg beroende på om ni vill komma dagtid eller kvällstid, helg eller vardag. Hör av dig och berätta hur du vill ha det så kan vi komma med tips på hur vi brukar göra när vi har kalas här.

Ett vanligt upplägg är att vi börjar med välkomstdrink medan alla gäster anländer, särskilt bra när vissa har långt att åka och svårt att beräkna ankomsttiden. Hur vi lägger upp måltiden beror t.ex. på hur stort sällskapet är, vilka preferenser som finns i sällskapet och hur många barn som är med. Buffé, tallriksservering eller family style (när ni får maten på fat och skålar till bordet och sen skickar runt till varandra som på vilket släktkalas som helst;). Ni väljer och vi planerar tillsammans.

Sommartid kan vi sätta upp tältet och ni kan samla ert gäng under vårt “franska träd” för välkomstdrink, fika, mingel eller quiz. Vinter är det restaurangen som gäller och där kan vi tränga in knappt 40 personer om ni känner varandra väl men vi rekommenderar max 35 personer. Där finns två toaletter vara en är handikapptoalett med skötbord också.

Vill ni ha aktiviteter kan ni även välja till

1. Studiebesök/rundvandring
2. Ciderprovning
3. Musikunderhållning
4. Busstransport till och från Hornudden

Hör av dig om det låter intressant. Vi kan fixa det mesta, men ibland behöver vi lite tid för att få ihop det.

Maila boka@hornudden.net så att vi kommer igång!
Eller ring 0152-32618 så börjar vi med ett samta

Hoppas vi hörs och ses!

Karin, Mats o Oskar