Tuva & Täppa med Fjärdhundraland

För mer information om evenemanget – kolla in här!

På Hornudden laddar vi upp med örter, tomatplantor, blomplantor och grönsaksplantor

“Allt du behöver” till din matodling i trädgården. Rejäla och hållbara örter, olika sorters tomatplantor och blomplantor. Passa på att köpa hem plantor så att du har innan midsommar. Gårdsbutiken är öppen med chilisåser, marmelad, drycker mm Varmt välkommen!

Tuva & Täppa

Tuva & Täppa är en trädgårdsrunda på landet mellan Stockholm, Uppsala, Västerås, Sala och Enköping- besök plantskolor, odlare och privatträdgårdar. Hos plantskolor och odlare får du både inspiration och möjlighet att köpa med dig växter hem. Till skillnad från de stora kedjorna handlar du här direkt av trädgårdsmästarna, och mycket är odlat direkt på plantskolan, inte importerat. Du får också goda råd på köpet – passa på att fråga om de växter du köper så får de en bättre start i jorden när du kommer hem.

Privatträdgårdarna är entusiasternas stoltheter – trädgårdar som är som konstverk som speglar sina ägares visioner och personligheter. Även här finns människorna bakom verket på plats och kan berätta om sina skapelser. De bästa idéerna tar du med dig hem!