Lördag den 14:e och söndag den 15:e genomförs den sörmländska Aptitrundan Höst och vi är som vanligt en del av den. Båda dagarna har vi utökade öppettider kl. 10-16. Denna helg är även årets säsongsavslutning för oss så därefter är det dags att börja längta till maj, när vi öppnar café och butik igen. Tänk vad fort tiden går!

Under helgen kommer vi att erbjuda olika sorters smakprovningar, ge dig möjlighet att lära dig mer om olika drycker, tomatsorter och odling. Provningarna kostar mellan 30 och 100 kr beroende på vad du vill testa.

Caféet är öppet från klockan 10, men lunchserveringen har öppet kl. 12-15. Båda dagarna har vi extra stort fokus på bakverk med äpplen så passa på att testa flera olika sorter.

Gårdsbutiken fyller vi med grönt från växthus och åker, men har även drycker, såser, marmelader och en hel del andra schyssta varor från när och fjärran.

Vi kan inte ta emot bokningar – det är bara att komma. Endast om ni är större grupper (fler än 10 personer) behöver vi veta i förväg.