Utifrån de regler som gäller nu och med lyhördhet gentemot våra gästers önskningar erbjuder vi i år en adventsmåltid istället för den adventsbrunch som vi de senaste åren serverat under december. I år har vi större avstånd mellan borden, färre gäster vid varje sittning och tallriksservering istället för buffé. Allt för att skapa trygghet för både dig och vår personal.

Varmt välkommen till Hornuddens adventsmåltid!
I vår omtänksamma miljö serverar vi en sjurätters meny där du och ditt sällskap får maten serverad på tallrikar vid ert bord. Med ekologiska och lokala råvaror i fokus lagar vi adventsmaten på vårt vis och ser fram emot att se dig i vår restaurang även under vintern.

Vi har sex bord per sittning och varav fyra bord med fyra platser (pris 3000 kr/bord), ett med sex platser (4500 kr) och ett bord med två platser (1800 kr) Vi tillåter endast ett sällskap per bord. Kostnad för dryck tillkommer.

OBS Lördagen den 5:e är bordet för 6 personer ledigt och söndagen den 6:e tre bord för 4 personer lediga..

Vid dessa måltider finns tre olika dryckespaket: ett utan alkohol, ett med fokus på Pomologiks drycker som innehåller både med alkohol och utan samt ett mixat dryckespaket med alkohol (nubbe, öl, vin)

Bokning sker genom att maila boka@hornudden.net. En bokningsavgift tas ut på halva bordskostnaden. Den betalas tillbaka när bordet bokas av senast två dagar innan bokat datum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *