Nu händer det grejer!
Vi hade precis diskat och städat klart efter sommarens sista “Sommarkväll på Hornudden” så började vi prata om de kommande helgerna i augusti. Tidigare hade vi inte sett någon möjlighet att fortsätta med dessa med tanke på flera faktorer, men så dök en annan idé upp.
– Om vi kör på med caféet och förlänger öppettiderna. “Kan det va´ nå´t?. Efter diskussioner och att slängt ut frågan på olika sociala medier där vi fått en hel del positiv och uppmuntrande respons så tog vi ett snabbt beslut om att vi ska testa. Slår det väl ut kommer vi att fortsätta med kvällsöppet café under sommaren 2020. Ibland har vi lång framförhållning …

Detta innebär att öppettiderna under augusti ser ut så här

Den stora utmaningen blir vädret, men vi hoppas att du kommer, även när det är ruskväder, och sitter i något våra små växthus där vi har belysning och vi kommer att lägga ut filtar. Augustimyset är ju nästan lika härligt som 31 grader och strålande sol. Eller hur?

Övrigt så finns det mycket att berätta om, men i dagsläget är det bakning och matlagning som gäller all tid som vi inte har öppet för besökare. Lite vattning, en hel del skörd, röka lax, koka pannkakssylt av våra nyplockade bär och om vi får till det även koka mer rökt chilisås för den senaste batchen tog snabbt slut.

Sammanfattningsvis: Kom i augusti – dag som kväll, berätta för dina vänner att ni nu kan åka ut efter jobbet för en lätt, men vällagad kvällsmat och god dryck. Hjälp oss att sprida så att vi får ett bra beslutsunderlag inför sommaren 2020. Berätta också att det går utmärkt att bada när du är på Hornudden. Stegen finns ute på bryggan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *