Inför säsongen 2021 behöver vi en hel del förstärkning i Team Hornudden. Är du den som gillar att vara del av ett gäng som har lätt till skratt, som känner ansvar för vår miljö, inser att även de små insatserna bidrar till en uthållig framtid, ser ekologisk mat som en självklarhet och vill lära dig mer om det mesta.

Om du dessutom är en erfaren matlagare/kock eller kan hantera en butiks/café-kassa och/eller har vana från en diskstation eller vill lära dig det samt om du är beredd att hugga in med trädgårdsarbete i växthus, på åker och i vår köksträdgård – HÖR AV DIG! Maila kontakt@hornudden.net och berätta om dig själv och varför du tror att du är en av våra nya “pusselbitar” i Team Hornudden. “Pusselbitarna” här får ofta vara flexibla och hjälpa till där det behövs.

Erbjudandet gäller att helger under våren starta för att lära känna oss och verksamheten för att vara redo när det drar i gång under juni. Under sommaren är det heltid eller ev. deltid som gäller. Vi vet inte ännu hur vi kan/ska göra med kvällstider – det är beroende av andra än oss. Fick vi själva bestämma skulle vi lova musik, mat och dryck under flera helger. I väntan på ett sådant beslut räknar vi bara med luncher onsdag-söndag.