I år erbjuder vi tre tillfällen att avnjuta adventsmåltider med fokus på lokalt och ekologiskt hos oss på Hornudden. Tre olika varianter och vi startar med en Adventslunch den 2:a december för att sedan servera middag den 14:e december och avslutar med ett julbord på vårt vis den 16:e december. Varmt välkommen!

Adventslunch

En lunch som har samma upplägg som övriga Årstidsluncher med samma förrätt till alla, tre varmrätter (en kött, en fisk och en vegetarisk) att välja mellan och en dessert. Skillnaden mot övriga Årstidsluncher är att vi erbjuder julgodis istället för liten kaka till kaffe.

Priset för Adventslunchen är 435 kr för två rätters och 545 kr för trerätters

Adventsmiddag

Torsdagen den 14:e december bjuder vi in till en trerätters adventsmiddag med sillförrätt, adventsinspirerad varmrätt med kött eller fisk samt dessert med kaffe/te

Pris: 570 kr

Julbord – på vårt vis

Som avslutning på 2023 serverar vi faktiskt ett julbord, det är länge sen sist. Vi gör det på vårt vis, vilket innebär att det är mycket grönt på buffén. Vi startar med SOS (smör, ost och sill) men givetvis även vår matjessilltårta och några fler tillbehör för att sedan ställa fram den kalla turen. Som bjuder på rökt fisk och vilt, men också vår uppskattade grönkålspaj. Därefter kommer det varma med köttbullar, olika tillagade grönsaker och frestelse. Som avslutning flera små desserter och givetvis kommer du även att ha möjlighet att få en bit Tynnelsöruta.

Julbordet kostar 650 kr, 350 för barn mellan 7 och 12 men 200 kr för barn som är yngre än 7 år. Barn under 4 år äter gratis.
Tider: Lördag den 16:e kl. 17
Söndag den 17:e med start kl. 13 eller 13,30

Säsongsanpassad catering i Strängnäs