Vårplaner på Hornudden

Nu har åttondeklassarna åkt hem till Stockholm, trädgårdskursen har haft sin första inspirerande träff och enligt Annas man Hans så ”tyckte Anna att första kursdagen var fantastiskt rolig. Hon kom hem med ett stort leende och bubblade av odlingsidéer”. Vi har även firat Alla Hjärtans Dag i ekokrogen några dagar i förväg och nu gäller det att få frön i jorden och planera arbete, sådd och aktiviteter. Vilket alltid är en utmaning!! En viktig del är att hinna med att uppdatera denna sida med vad vi erbjuder – helst i god tid – så i dag har jag lagt in tiderna för påsken. Vi kommer att ha restaurangen öppen fredag – måndag under påskhelgen och varvar påskbrunch med afternoon tea på vårt vis. Ett upplägg som vi tror på och hoppas att det ska passa många av er.

Nytt för i år är att vi öppnar caféet den 1:a maj och därefter har vi öppet Kristi himmelsfärdshelgen samt alla lördagar och söndagar. Så om vi ser till maj så kommer vi att ha öppet: 1:a maj, 5;e & 6:e, 10:e-13:e maj (Kristi Himmelsfärdshelgen), 19:e & 20:e samt 26:e & 27:e (mors dag). Öppettider kl. 12-16.

Men det händer en hel del innan dess!

Sen 8:e mars (internationella kvinnodagen) kommer Maria Warne och föreläser om ”Vem tillhör det offentliga rummet”. den 18:e mars är det dags för soppbuffé igen och under påsken har vi Ekokrogen öppen fredag, lördag, söndag och måndag.  Under april har vi än så länge bara bokat in en vår brunch den 15:e  april.

Just nu planerar vi också mycket kring vår Andelsträdgård och för diskussioner på många håll och kanter hur vi kan få till ett samarbete och i helgen som kommer hålls möte med  föreningen Andelsjordbruk Sverige / CSA Sweden här hos oss på Hornudden så vi räknar med att få många nya idéer genom att lyssna på och diskutera med de som har mer erfarenhet än vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *