Svar på frågor om Sveriges Skönaste Gårdar

Oerhört kul att bli varse om vilken genomslagskraft TV har, knappt en halv miljon  personer tittade på finalen i torsdags. Det är lite svårt att förstå. Däremot är det lättare att förstå att vi får frågor när vi möter de som tittat på programmet. En vanlig fråga är om det har varit svårt att låta bli att berätta, eftersom vi spelade in båda programmen i början av september.

Svar: Det har varit oerhört svårt att hålla tyst om produkten och hur det gick i finalen. Glädje vill man ju dela så självklart var det svårt att låta bli att berätta att vi vann!

En annan vanlig fråga är om vi sökte för att få vara med och tävla.

Svar: Nej, Alexander från Scandinavian Studios ringde och frågade om vi var intresserade och vi sa ja redan 2013, men då blev det inte Sörmland. Det blev det däremot i år och vi tyckte fortfarande att det skulle vara skoj att vara med.

En fråga som återkommer är: När är stora finalen? Den som gäller hela Sverige.

Svar: Vi har inte hört något om någon ”Grand Finale” så det tror vi inte att det kommer att bli någon.

Den vanligaste frågan är nog: Var köper man såsen?

Svar:  Eftersom produkten varit hemlig fram till förra veckan så har vi inte upparbetat några andra försäljningskanaler än vår gårdsbutik. Vi har heller inte hunnit producera så mycket som vi vill eftersom vi även serverar julbord och haft andra bokningar under hösten. Vi koka så att vi har tillräckligt i vår gårdsbutik fram till jul, men den kommer troligen inte att finnas på annat håll förrän nästa år.

En sak är säker och det är att vi ska ta vara på Mikael från City Gross perspektiv då han ifrågasatte om bara de som bor nära Strängnäs ska ha möjlighet att få smaka på vår fantastiska sås. Det måste vi förstås lösa! Hur återkommer vi till!

juryn vid bordet

 

Comments are closed.