Sjöstugan

I Sjöstugan sitter man nästan i sjön. Mälaren är precis intill och utsikten över fjärden går att njuta av både i stugan och på den stora verandan. Uteplatsen i söderläge har både möbler för sex personer och grill. Här erbjuds även den bästa solplatsen på hela Hornudden.
Sjöstugan2

Vi ger dig en unik möjlighet att koppla av i en avstressande och härlig miljö!

Hämta kraft och inspiration genom att sitta på verandan och njuta av solen, svettas i bastun och springa ut till ett svalkande dopp i Mälaren, fylla huset med musik och njuta, laga mat i det vackra köket vid sjökanten och avnjuta middagen i braskaminens sken, ta roddbåten ut i viken och vänta på napp eller ladda picnic-korgen och paddla till en öde ö. Det är bara att välja – valet är ditt!

Bottenvåningen

sjöstugan-2-liten

En vacker och funktionell köksavdelning med bland annat kyl, frys, micro, vattenkokare, varmluftsugn och kaffebryggare finns på bottenvåningen. Köksutrustningen är anpassad för sex personer, men fungerar för fler. Matbordet passar bäst för fyra till åtta personer men fungerar även till fler beroende på hur många som får plats i den gamla kökssoffan. För den som vill inspireras av kokböcker, finns även dessa att tillgå.
sjöstugan-1-5-liten

Stugans vedeldade bastu är värd en kväll. Utsikten över fjärden och närheten till badbryggan gör den perfekt. Bastun passar bäst för sex personer. Om man bastar på kvällen så finns det möjlighet att göra det endast i stearinljusens sken och har du tur lyser månen upp för dem som vågar sig ut på bryggan för ett dopp.
bastu (2)

Toalett, dusch, tvättmaskin och utrymme för fritidskläder vid en separat ingång.  Duschen är helkaklat med glasbetongvägg.

Badrum-liten

 Övervåningen

I det så kallade allrummet på övervåningen finns det en bäddsoffa och en soffgrupp. Även TV med parabol, dvd-spelare, video och stereo finns. Intill allrummet ligger två sovrum mot norr, ett med dubbelsäng (som på bilden är två enkelsängar) och ett med två enkelsängar. Garderob finns i båda rummen.
SONY DSC SONY DSC