Om restaurangen

Om restaurangen

Välkommen till Hornuddens KRAV-certifierade gårdsrestaurang!
     

Vi har valt att certifiera vår restaurang med tre kravmärken, vilket innebär att vi köper in minst 50% ekologiska råvaror. Resten fyller vi på med vilt från sjö och skog i närområdet. Mycket av det vi serverar kommer från vår egen ekologiska produktion.

Här kan du få din måltid mer ekologiskt och närodlad än du trodde var möjligt. Majoriteten av våra råvaror skördas är framtagna på vår egen gård men i en del fall så tar vi hjälp av våra vänner. Med ost från lokala gårdsmejerier, fisk från viken, vilt från Vrena och Öster Malma samt lamm från Enköpingsnäs Prästgård kompletteras våra styrkor med deras och vi är stolta över att kunna presentera det närmaste och det bästa.

Vår dryckeslista består av allt från vår egen äppelmust och lokalproducerad öl smaksatt med vår basilika till ekologiska och biodynamiskt producerade drycker från Europas främsta producenter.

Det finns hiss upp till restaurangen och även handikapptoalett. Betalar gör du i butiken ”under trappan”. Var du än beslutar dig för att sitta kan du njuta av utsikten över viken, lunch som middag. Menyn är ständigt varierande beroende på säsong och tillgång så varje besök du gör hos oss här på Hornudden kommer alltid att vara unikt.

Öppetider hittar du här och bokar middag gör du på 0152-32618 eller mailar kontakt@hornudden.net

 

Du är även välkommen att boka för konferens, födelsedagsfirande eller annan fest.

Varmt välkommen!